PALVELUT


VIDEOTUOTANTO

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista ja laadukasta videotuotantoa nykyajan laitteistolla asiakkaan tarpeiden ja haluamansa toteutuksen mukaan. 

Kaikki lähtee hyvästä ideasta, josta toteutamme projektin asiakkaan kanssa esituotannon suunnittelun aina jälkituotantoon ja videon julkaisuun asti.

 


VALOKUVAUS

Laadukkaat valokuvat on tärkeässä asemassa yrityksen markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa. Laadukkaat kuvat brändistä vaikuttavat ihmisten mielikuviin aivan eri tavalla kuin pelkkä tekstisisältö. Siksi laadukkaisiin kuviin kannattaa panostaa, on kyse tuotekuvista, henkilökuvista, tilakuvista, tapahtumakuvista tai brändin mainoskuvista. Oli kuvien tarpeesi millainen tahansa yksityis- tai yritysasiakkaana, me hoidamme sen!

ILMAKUVAUS

Ilmakuvaus radio-ohjattavalla kuvauskopterilla mahdollistaa uudenlaiset kuvakulmat valokuvauksessa, mainosvideoissa ja videotuotannoissa. 


VIDEO POST-PRODUCTION

Oletteko vailla jälkikäsittelijää videonne luomiseen? Meiltä jälkikäsittely, leikkaus, värimäärittely ja äänityöt.

LIVESTREAM

Livelähetysten suosio on kasvanut viimeaikoina, etenkin koronaviruksen aiheutuneiden rajoituksien ja riskien takia. Livelähetykset on helppo tapa tavoitella satoja, jopa tuhansia ihmisiä lukuisilla eri alustoilla. Tarjoamme asiakkaalle laadukkaan teknisen toteutuksen webinaareihin, kokouksiin, tapahtumiin, koulutuksiin tai lähes mihin tahansa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva tarjous!