PALVELUT


VIDEOTUOTANTO

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista ja laadukasta videotuotantoa nykyajan laitteistolla asiakkaan tarpeiden ja haluamansa toteutuksen mukaan. 

Kaikki lähtee hyvästä ideasta, josta toteutamme projektin asiakkaan kanssa esituotannon suunnittelun aina jälkituotantoon ja videon julkaisuun asti.

Hinnat alkaen: Videokuvaus 100 € / h, + alv 24 % ja editointi 70 € / h + alv 24 %


 


VALOKUVAUS

Laadukkaat valokuvat on tärkeässä asemassa yrityksen markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa. Laadukkaat kuvat brändistä vaikuttavat ihmisten mielikuviin aivan eri tavalla kuin pelkkä tekstisisältö. Siksi laadukkaisiin kuviin kannattaa panostaa, on kyse tuotekuvista, henkilökuvista, tilakuvista, tapahtumakuvista tai brändin mainoskuvista. Oli kuvien tarpeesi millainen tahansa yksityis- tai yritysasiakkaana, me hoidamme sen!

Hinnat alkaen: 80 € / h, + alv 24 %

ILMAKUVAUS

Ilmakuvaus radio-ohjattavalla kuvauskopterilla mahdollistaa uudenlaiset kuvakulmat valokuvauksessa, mainosvideoissa ja videotuotannoissa.

Hinnat alkaen: 100 € / h + alv 24 % 


VIDEO POST-PRODUCTION

Oletteko vailla jälkikäsittelijää videonne luomiseen? Meiltä jälkikäsittely, leikkaus, värimäärittely ja äänityöt.

Hinnat alkaen: 70 € / h + alv 24 %

LIVESTREAM

Livelähetysten suosio on kasvanut viimeaikoina, etenkin koronaviruksen aiheutuneiden rajoituksien ja riskien takia. Livelähetykset on helppo tapa tavoitella satoja, jopa tuhansia ihmisiä lukuisilla eri alustoilla. Tarjoamme asiakkaalle laadukkaan teknisen toteutuksen webinaareihin, kokouksiin, tapahtumiin, koulutuksiin tai lähes mihin tahansa.

Hinnat alkaen: 800 € / päivä, sis. alv 24 %

MEDIATUOTANTO

Yritysten nettisivujen ja sosiaalisen median tärkeys on kasvanut nykyaikana paljon. Nettisivujen tai sosiaalisen median visuaalinen ilme laadukkaasti tehtynä on tukirakenne vahvan brändin luomiseen. Tarjoamme asiakkaalle nettisivujen kokonaisvaltaisen teon tai sosiaalisen median sisältöratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan suunnittelusta toteutukseen.

Hinnat alkaen: 35 € + alv 24 %

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva tarjous!